Uw USB-Stick bedrukken of graveren? Hier uw on-line USB stick kopen.
Al onze prijzen zijn inclusief een full-coulour opdruk of gravering !

USB_Collectie
logo


USB_BudgetUSB_CreditCard
USB-Key

personalisatie

 

 

Informatie

 


FULL COLOUR PRINT MET DOMING

domingEen opdruk maakt de meeste indruk als het in full colour geprint is. Wij voorzien uw usb-stick door onze digitale printtechniek in iedere door u gewenste kleurenopdruk. U betaalt hiervoor niets extra. Alle prijzen zijn inclusief full-coulour doming. Het is zelfs mogelijk foto’s te printen. Wij voorzien elke opdruk van een krasvaste acryllaag (doming), waardoor deze nog meer opvalt en ook bij veelvuldig gebruik van de usb-stick perfect zichtbaar blijft. Een doming is full-coulour print die wordt voorzien van een bollende transparante harslaag van enkele millimeters dikte.  De laag is glashelder waardoor het de print eronder niet alleen beschermd wordt, maar zelfs een beetje vergroot wordt weergegeven.

DIGITALE DIRECTE PRINT

digitale_printMet deze digitale directe printtechniek kunnen drukken wij uw haarscherpe full colour afbeeldingen direct op onze producten. Dit biedt zeer veel mogelijkheden voor uw wens om zelfs ingewikkelde grafische afbeeldingen op onze producten aan te brengen.personalisatie van onze huidige én toekomstige producten.  

LASERGRAVURE

Laser_gravureMetalen producten kunnen bedrukt worden maar het kan heel stijlvol zijn om de usb-stic of usb-key te laten voorzien van een lasergravure. Het is een chique manier om een logo of tekst op een product aan te brengen, de gravures gaan een leven lang mee en het kost bovendien niet meer dan de directprint of full-coulour doming. Lasergravering is echter niet in kleur mogelijk.

Promo-Concept heeft daarom modellen USB sticks in haar assortiment die uitermate geschikt zijn om gegraveerd te worden. Onze nauwkeurige lasergraveermachines geven een logo of tekst altijd perfect weer.

INDIVIDUELE PERSONALISATIE

Is uw klant op zoek naar een heel persoonlijk cadeau? Wij kunnen series producten maken met individuele prints of gravures, bijvoorbeeld namen.

Uw klant kan bijvoorbeeld USB sticks bestellen voor alle medewerkers van een organisatie, met het logo van het bedrijf aan één zijde en de naam van de medewerker aan de andere zijde.

Dit kan ook een interessante oplossing zijn voor scholen, om verlies of het verwisselen van USB sticks te voorkomen.

Deze service is mogelijk voor alle producten uit ons assortiment. De minimale bestelhoeveelheid van individueel gepersonaliseerde USB sticks is slechts 5 stuks.